O nás

Není pojištění jako pojištění

Víte, na co se opravdu vztahuje to vaše? V dnešní době je nejjednodušší sjednávat pojištění přes internet. Stačí zadat pár údajů a srovnávač vám vyplivne varianty podle ceny. A za dalších pár okamžiků vám volá někdo z call centra, aby s vámi uzavřel smlouvu na „nejvýhodnější“ produkt. Je to jednoduché, rychlé, levné… ale!

Většina klientů časem zjistí, že pojistka zdaleka nekryje to, co potřebují. Tohle zjištění bývá často bolestné. Přijdou na to totiž až v okamžiku, kdy se něco stane a oni se začnou pídit po podrobnostech smlouvy. Přitom stačí jen málo. V některých případech jde o rozdíl v desítkách korun a o správné nastavení produktů.

Pomůžeme vám vybrat správné pojištění podle vašich potřeb.

Dlouholeté zkušenosti a hluboké znalosti mnoha pojišťovacích produktů umožňují naší firmě JAPL vždy zodpovědně a s přihlédnutím k individualitě každého klienta vybrat pojištění, které má smysl. Víme, jak je důležité dbát na to, aby měl klient dostatečnou pojistnou ochranu, tedy aby pojištění zajistilo takové krytí, které klient v případě pojistné události potřebuje. Pokud totiž není správně zohledněn stav klienta nebo jeho majetku, může pojišťovna plnění zamítnout. A takovou pojistku je lepší nemít. Pokud se svěříte do naší péče, postaráme se o to, aby vás vaše pojistné smlouvy opravdu chránily a ne jen stály peníze.

Nespoléhejte na internet, dejte na odborníky.

V oblasti pojišťovnictví se pohybujeme více než dvacet let a pravidelně se vzděláváme a školíme na produkty různých pojišťoven. Díky hlubokému vhledu do problematiky vám poradíme s jakýmkoliv problémem a vybereme vám produkt na míru. Vy tak získáte přesně to, co potřebujete. Pomůžeme vám vybrat takovou pojistku, která bude dávat smysl jak finančně, tak pojistným krytím. K dispozici máme i srovnávač ceny povinného ručení, díky kterému budete hned vědět, na čem jste.  

Zrevidujeme vaše smlouvy.

Máte pojistky, ale netušíte, co přesně kryjí a v jaké výši? Podíváme se na ně s vámi. Pojišťovací produkty se mění, což platí i pro hodnotu smluv a výši plnění. To, co vám stačilo před deseti lety, může být dnes naprosto nedostatečné. Neplaťte zbytečně za smlouvy, které vám neposkytují dostatečnou ochranu. S našimi klienty jednáme fér. Najdeme vám nejvýhodnější nabídku na trhu. I malý rozdíl v ceně může být velký rozdíl v plnění při vzniku škodní události. A o to jde nám i vám.

Můžete využít náš sjednavač a sjednat si pojištění ihned sami, nebo využít našich zkušeností a nechat si nabídku připravit na míru.

Jsme vám k dispozici na

733 699 559 Markéta Soldánová-pomůže vám s pojištění vozidel, majetku, odpovědnosti, cestovní

723 916 290 Michaela Veitová-pomůže vám s pojištění vozidel, majetku, odpovědnosti, cestovní

733 160 460 Jaroslava Sedláčková Hasalová-pomůže vám s pojištění vozidel, majetku, odpovědnosti, cestovní, životní, úrazové, podnikatelské

723 961 689 Jakub Plajner-pomůže vám s pojištění vozidel, majetku, odpovědnosti, cestovní, životní, úrazové, podnikatelské